Basketbollflickan lyckas med något som nästan är omöjligt - detta borde alla lära sig!
Dela på Facebook

Livet är verkligen långt ifrån enkelt, och att hela tiden vara glad och lycklig är inte verklighet för många. Man står ständigt inför nya utmaningar och det gäller verkligen att man kämpar för att kunna nå framgång inom det område där man vill lyckas. Men att klaga på sin situation är något som många gör, trots att man egentligen inte har några större bekymmer. Du ska nu få höra en berättelse om en flicka som kanske får dig att uppskatta dig liv ännu mer.

Qian Hongyan, som kallas Kinas basketbollflicka föddes utan några ben och hon hade inte möjlighet att få några benproteser. Men istället för att ge upp så bestämde hon sig för att fortsätta kämpa och leva ett så normalt liv som möjligt.

När man ser henne idag inser man snabbt att ingenting är omöjligt. Det är verkligen inspirerande att se hur hon klarar alla sina utmaningar!

Så här tar hon sig fram med hjälp av en vanlig basketboll.

Så här tar hon sig fram med hjälp av en vanlig basketboll.

Idag är Qian Hongyan 20 år gammal och har blivit känd över hela världen. Det var här hon var fyra år gammal som hon blev överkörd av en lastbil i Zhuangshan i Kina. Då var man tvungen att amputera benen och eftersom hon kom från en fattig familj hade man inte råd med några benproteser.

Se hela hennes historia och hur hon klarar alla sina utmaningar i videoklippet här under. Glöm inte att DELA detta med dina vänner.

Se allting här under och bli inspirerad:Dela på Facebook


Taggar:   Övrigt