"Hunger Games" blir snart verklighet - allt är tillåtet!
Dela på Facebook

Nyheten att en rysk TV-kanal ska visa en version av "Hunger Games" på TV har spridit sig över internet. 30 deltagare ska släppas lösa i den sibiriska ödemarken. Utan någon hjälp utifrån måste de försöka överleva. För att ställa upp måste man skriva på ett avtal, där man går med på allt - till och med mord och våldtäckt, som är tillåtet,

Några kameramän kommer inte vara närvarande, utan allt dokumenteras av mer än 2000 kameror, uppsatta på olika platser.

Programmet, som kallas "Game2Winter", är den ryska miljardären Jevgenij Pjatkovskijs ide. Han säger att det enda deltagarna får för att klara sig är en kniv. Dessutom avsäger han sig allt juridiskt ansvar för allt vad som kan tänkas hända i programmet.

Temperaturen i området deltagarna kommer att befinna sig faller till omkring 40 minusgrader. I hela 9 månader måste de försöka överleva i kylan.

Via en panikknapp kan man få hjälp från en helikopter, som då kommer och hämtar deltagaren. Det innebär att man har diskvalificerats från tävlingen och är det enda sättet att få hjälp av en läkare.

Förutom kylan kommer deltagarna kämpa mot djur och insekter,

De vilda djuren, inte de andra deltagarna, kommer nog utgöra det största hotet mot deltagarna.

Det ska också påpekas att rysk lag fortfarande gäller under inspelningen, och rysk polis kan ingripa om något olagligt sker.

Alla deltagare kommer genomgå en överlevnadsutbildning av elitsoldater innan programmet startar. Alla de som lyckas överleva 9 månaderna får dela på hela 15 miljoner kronor.

Game2Winter, som startar 1 juli 2017 kan man se online på en speciell kanal, och även visas på TV i fem länder.

Låter det sjukt tycker du? Dela historien med dina vänner och se vad de tycker!Dela på Facebook