Är du rädd för spindlar? Gör DETTA för att bota din spindelfobi på 5 sekunder!
Dela på Facebook

Att vara rädd för spindlar är ofta förekommande och tillhör en av dom mest vanliga fobierna vi människor har. Även om det är ytterst få spindlar i Sverige som är farliga för oss människor så är folk ändå livrädda så fort dom ser en. Och som alltid när man vill bli av med en rädsla eller fobi, så måste man utsätta sig för det om man vill bli av med känslan. Men för vissa är detta i princip helt omöjligt och dom får då helt enkelt leva med sin fobi.

Men det finns nu ett väldigt enkelt sätt att lindra sin spindelfobi, eller i alla fall göra den mycket mindre. Det är bara så bra, och alla borde verkligen prova detta!

Det finns kanske ett sista hopp för alla rädda spindel-människor därute. Det är en man vid namn Joshua Slice som har gjort en kort animation av en söt liten spindel. Rösten till spindeln har hans bror fått spela in. När man ser videon så vill man bara se mer, så därför kan man hoppas att det en dag blir film.

Så om du själv är rädd för spindlar eller känner någon som är, ta då en titt på videon och se hur det känns. Förhoppningsvis kan du säga farväl till din förbi!

Se videoklippet här under, och glöm inte att DELA det med en vän som hatar spindlar.

Se videoklippet här nedan:Dela på Facebook


Taggar:   Övrigt