Övergav hunden i 6 år – Se de gripande före och efter bilderna från när han räddats
Dela på Facebook

Huden Lazarus bodde tillsammans med sin ägare på en gård med både tillhörande lada och mark där Lazarus kunde ha fått springa fritt om dagarna. Istället var han inlåst i en bur, inuti en lada i hela sitt liv.

Han spenderade otroliga 6 år i ladan utan någon mänsklig kontakt, endast mat som skickats in under dörren.

En familjemedlem berättar att Lazarus ägare var mentalsjuk och när de fick veta hur han behandlade sin hund kontaktades organisationen Big Fluffy Dogs Rescue. När hjälparna var på plats och fick ut den stackars hunden ur ladan såg det att Lazarus samlat på sig otroliga 16 kilo päls (fördelat med smuts) under åren.

När de rakat av honom pälsen märkte de att hunden var lite undernärd men ändå vid god hälsa. Då han bärt runt på hela 16 kilo har han en lite dålig kroppshållning och går konstigt men veterinärerna tror att det kommer försvinna med tiden, han behöver bara vänja sig att gå utan den extra pälsen, få daglig motion och bra mat.

Just nu bor Lazarus på djursjukhus och kommer snart leta efter ett nytt hem. Vi hoppas verkligen att han hittar en familj som kommer ta väl hand om honom.Dela på Facebook