Övningen för ryggont minskade hans magmått med 12 centimeter! WOW!
Dela på Facebook

Att ha ont i ryggen är inget ovanligt. Det kan ofta komma om man har överansträngt sig eller arbetat i en dålig ställning. Dock brukar smärtan försvinna av sig själv efter några dagar. Men för en man som hade ont i ryggen ville smärtan aldrig riktigt försvinna. Det blev till och med värre ju längre tiden gick. Så en dag bestämde han sig för att åka till sjukhuset och kolla upp vad det var. Någonting sa honom att allt inte stod rätt till i ryggen.

Han fick där tips på övningar han skulle göra. Och det var särskilt en övning som var väldigt bra. Den var till och med så bra att hans magmått med 12 centimeter! Detta är bara så häftigt att se.

Genom att göra liknande övningar själv kan du också se till att magen minskar i storlek.

När mannen gjorde övningar för ryggen blev han samtidigt smalare.

När mannen gjorde övningar för ryggen blev han samtidigt smalare.

Magmåttet minskade med hela 12 centimeter. Det är så smart när man ser hur det egentligen funkar.

Magmåttet minskade med hela 12 centimeter. Det är så smart när man ser hur det egentligen funkar.

Det är från början en japansk metod, och det tar bara några minuter om dagen vilket är helt otroligt med tanke på hur stora och långvariga resultaten blir. Det var den japanska skådespelaren Miki Ryosuke som fick denna övningen från första början. Men sen märkte han att han blev smalare samtidig som hans ryggont försvann. Därför har nu denna smarta metod spridits som en löpeld världen över.

Du kan se exakt hur den fungerar i videoklippet här under, och glöm inte att DELA detta med någon du känner som behöver tipset!

Se videoklippet här nedan:Dela på Facebook


Taggar:   Övrigt