102 åringens avslöjar sin hemlighet för leva länge - varför har man inte tänkt på detta tidigare?
Dela på Facebook

Hur länge hade du velat leva? Om du fick bestämma själv? Visst hade det varit häftigt att fylla 100 år en dag. Tänk vad mycket man har fått uppleva under alla dom åren. Jag hade gärna blivit väldigt gammal bara jag är frisk och inte har en massa smärta. Slipper man bara det kan man nog bli hur gammal som helst.

En person som verkligen har fått uppleva att bli gammal är Maisie Streng. Hon är 102 år. Hon struntar fullkomligt i råden hennes läkare ger henne och tar därför inga läkemedel alls.
Och trots detta har hon fått uppleva sin 102-års dag.

Hon har även en annan hemlighet som hon påstår är en del av hemligheten bakom hennes höga ålder. Hon njuter nämligen av livet genom att unna sig diverse godsaker.
Du kommer nog bli lite chockad när du får höra vad exakt det innebär.

Maisie Streng har rökt 20 cigaretter om dagen i 75 år. Men hon dricker även ett glas vin varje kväll innan hon lägger sig. Hon äter även en massa bananer.

Maisie började röka redan som tonåring, och alltså sedan dess varit en hängiven rökare. Men samtidigt finns det ju folk som röker betydligt mindre och får stora hälsoproblem.
Så om det är detta som ligger bakom hennes höga ålder låter vi vara osagt.
Så även om Maisie klarar mycket cigg och alkohol är det inte säkert att många andra gör det. Därför är en mer hälsosam livsstil nog att rekommendera.

Du kan se mer om Maisie och hennes historia i klippet nedan, och glöm inte att DELA detta med dina vänner.

Se videoklippet nedan:Dela på Facebook


Taggar:   Övrigt