10 bevis på att Disneys figurer faktiskt finns på riktigt
Dela på Facebook

Vi är många som har tittat på Disneys filmer sedan vi var barn. Men faktum är att dom är så bra att man faktiskt tittar minst lika mycket i vuxen ålder känns det som. Vi får ofta för oss att figurerna i Disneys filmer är påhittade och att dom inte alls finns på riktigt. Men är det verkligen sant? Nja, faktum är att flera av figurerna faktiskt verkar finns på riktigt mitt ibland oss.

Du ska nu få se 10 bevis på att Disneys figurer faktiskt finns på riktigt. En del av dessa människor du ska få se nu är faktiskt skrämmande lika en del figurer och det är svårt att inte lägga märke till
likheterna

Så gör dig beredd på att få se 10 figurer som du inte hade en aning om faktiskt existerade på riktigt! (Eller i alla fall är ganska lika om man har lite fantasi).

Många tror att Disneys figurer inte finns på riktigt.

Många tror att Disneys figurer inte finns på riktigt.

Men du ska nu få se 10 stycken figurer som faktiskt liknar riktiga människor en hel del.

Men du ska nu få se 10 stycken figurer som faktiskt liknar riktiga människor en hel del.

Kanske är det så at Disney har fått inspiration av dessa människors utseenden. Det är ingenting vi vet, men man kan ju gissa att dom har tittat lite på dessa när dom skapat sina figurer. Se alla 10 figurer i videoklippet här under och lämna gärna en kommentar om vad du tyckte. Var dom väldigt lika, eller tyckte du inte alls att dom påminde om varandra.

Glöm inte att DELA detta med dina vänner så dom också får se detta! Det vill dom garanterat inte missa.

Se allting här under:Dela på Facebook


Taggar:   Humor