10 ovanliga restauranger som bara ett fåtal känner till!
Dela på Facebook

Visst är det alltid lika trevligt att vara ute och äta på restaurang? Men på dom flesta restaurangerna finns det mest servitörer och servitriser och som serverar vanliga måltider. Men detta vanliga sätt att äta blir så tråkigt för den äventyrliga personen, och de börjar snabbt längta efter något mer kreativt och annorlunda.

Därför finns det något som kallas för Bizzare-restauranger. Det är restauranger med dom galnaste idéerna i form av underhållning och där man har en nisch för att göra gästernas middagsupplevelse mycket minnesvärd.

När man ser världens 10 mest ovanliga restauranger vill man nästan ringa och boka bord direkt. Detta är bara så häftigt att se!

Du ska nu få se dom galnaste restaurangerna som finns i hela världen. Detta är förmodligen inte något som du hittar i staden där du bor!

Du ska nu få se dom galnaste restaurangerna som finns i hela världen. Detta är  förmodligen inte något som du hittar i staden där du bor!

När man ser världens 10 mest ovanliga restauranger vill man nästan ringa och boka bord direkt!

När man ser världens 10 mest ovanliga restauranger vill man nästan ringa och boka bord direkt!

I den här videon finns tio mycket bisarra restauranger som just nu fascinerar världen. Vad gör dessa restauranger så konstiga då? Det är inte nödvändigtvis maten de serverar som är konstig, utan istället är det hur maten serveras och presenteras. Till exempel har många asiatiska restauranger något som heter "Nyotaimori", som betyder "serverad på kvinnokroppen." I grund och botten betyder det att restauranger nu serverar sin sushi på en naken kvinnlig kropp. Ett företag baserat i Las Vegas heter Naked Sushi Entertainment specialiserar sig på att göra kvalitetssushi och servera den på några av de vackraste kvinnliga kropparna. Övningen utförs över hela världen och har blivit en stor hit bland ungkarlsfester samt fester med några av världens rikaste män. Dock kan en måltid kan kosta upp till 8000 euro.

Se alla ovanliga restauranger i videoklippet här under.

Dela detta med någon du känner som borde äta på någon av ställena!

Se videoklippet här nedan:Dela på Facebook


Taggar:   Övrigt