10-åriga pojken Kayden åkte för att leka med sina kompisar – då hällde de bensin över honom och tände på
Dela på Facebook

Pojken som redan har talsvårigheter och har det väldigt tufft i skolan skulle nu äntligen få hänga med grabbarna ut och umgås. Vad han i sitt huvud trodde skulle bli en härlig eftermiddag med en massa spring och bus visade sig bli hans största mardröm. De andra "kompisarna" hade nämligen helt andra planer - och ska enligt uppgifter ha tänt eld på Kayden.

Det var under förra söndagen som Kayden hoppade upp på cykel och tog sig till den ödetomt där de skulle träffas och leka.

Hans tre klassramtar hade andra avsikter

De hade med avsikt hällt bensin över Kayden i ett öde hus i amerikanska Kerrville och sedan tänt på.

– Vi förstod inte att det var Kayden som brann, säger pojkens moster Tanya Kasper till Washington Post.

När de första kom till plats hittade de Kayden svårt brännskadad. Han fördes omedelbart till sjukhuset via helikopter och ska enligt anhöriga ha fått ur sig att en annan pojke ”gjorde detta mot mig – han satte eld på mig”. Detta skriver Washington Post.

Kayden kunde som tur var namnge gärningsmannen på väg till sjukhuset. En av de misstänkta pojkarna blev snabbt gripen och dömd – men polisen har nu börjat spekulera i om det hela kan ha varit en olycka och att Kayden skulle ha kommit för nära en redan existerande brand i ödehuset.

– Det här var ingen olycka, skriver Kaydens mamma Tristyn Hatchett på Facebook. Polisen måste gripa de två pojkar som var inblandade i ett mordförsök på min tioåriga son Kayden Culp.

Här kan du se ett videoklipp om händelsen:Dela på Facebook