10 saker kroppsspråk säger om dig - kanske har du gjort fel i hela ditt liv?
Dela på Facebook

Att vårt kroppsspråk säger mer än våra ord är de flesta medvetna om idag. Ändå är vi så ouppmärksamma och omedvetna om vilka signaler vi skickar och vilket känslodränage vi bär omkring på.

Kroppsspråket säger mycket mer än våra ord. Det är enkelt att prova själv. Ställ dig upp och föreställ dig att du är bäst i världen, ingen kan slå dig, du älskar att synas och är stark, snygg, uppskattad och omtyckt. Märker du vad som händer i kroppen. Automatiskt så sträcker du på dig, drar bak axlarna, drar in magen, lyfter på huvudet och andas djupt nere i magen - kanske ett leende i mungipan.

Kroppsspråket består av så mycket mer än bara våra gester. Främst är det vår hållning och vår mimik. Väldigt ofta är våra reaktioner och rörelser autonoma - dvs. att vi inte kan påverka signalerna, som t.ex. när vi blir upphetsade och våra pupiller vidgar sig, eller när vi blir stressade och får rodnad på kinderna eller halsen. I videon nedan får vi se 10 olika kroppsspråk och en kort beskrivning om hur du är som person när du använder dig av dessa.

Klicka här under för att se videon

Glöm inte att dela artikeln med dina vännerDela på Facebook