10 saker som tjejer älskar - men för rädda att be dig om
Dela på Facebook

I många förhållanden drömmer båda parterna om saker som de skulle vilja göra med sin partner, om det så är i sänghalmen eller i köket spelar ingen roll, bara fantasierna kan sätta stopp.

Men hur ska man egentligen framföra sina tankar och ideer utan att låta helt patetisk? - detta gör du genom att sakta ge små små hintar om vad du faktiskt skulle vilja göra eller testa.

Det kan vara svårt i början


Många tjejer kan känna sig nedvärderade om det ber sin partner om att få bli fastbunden, få på sig ögonbindel eller kanske testa på något rollspel. Även om mannen kanske också skulle tycka om detta så är det omöjligt att veta om man inte frågar, right?

10 saker som kvinnor älskar men inte vågar fråga om


I videon nedan får vi höra om 10 olika saker som många kvinnor (självklart inte alla) drömmer om men som de inte vågar be sin partner om.

De går igenom väldigt många exempel i videon men vi kan nästan garantera att minst några saker passar perfekt in på dig som läser detta! ;)

Så, vad väntar du på! Se videon och sen spring hem och testa på dina vildaste fantasier! Livet är för kort för att inte leva ut det till max!

Se videon nedan:

Tyckte du att denna artikel var intressant? Glöm då inte att dela den med dina vänner!


Denna artikel är skriven med en nypa salt, så ta den därför också med en nypa salt :)Dela på Facebook