11-åringen blir mobbad varje dag i skolan – men se vad som då händer!
Dela på Facebook

Även om man tycker att det är självklart att ingen ska behöva bli mobbad, så är det tyvärr verklighet för många. Skolan som ska vara en trygg plats för alla är ofta precis tvärtom. Där är där en stor del av mobbningen sker vilket är helt oacceptabelt. Den 11-årige Keaton har väckt stor uppmärksamhet världen över. Hans mamma laddade nämligen upp ett klipp på internet där han berättar om hur han blir mobbad varje dag. Det är verkligen hemskt att titta på när han sitter där gråtandes och inte förstår varför någon vill göra honom illa.

Sedan klippet laddades upp har det hänt något helt fantastiskt. Förhoppningsvis kommer mobbningen att upphöra för Keaton och han kan gå till skolan utan att vara rädd.

Miljontals människor världen över har reagerat och gett sitt stöd till Keaton. Även många världskändisar har blivit vän med Keaton och stöttar honom nu fullt ut. Man kan bara tänka sig hur mobbarna måste känna sig, förhoppningsvis ångrar dom sig rejält och inser nu att Keaton har stöd från en stor del av hela världen. Men det är verkligen känslosamt när man hör honom berätta vad han blivit utsatt för.

Förhoppningsvis kan detta bidra till att fler slutar mobba varandra, och istället är snälla.

Se det viktiga videoklippet här under, och glöm inte att DELA detta med dina vänner!

Se videoklippet här under:Dela på Facebook


Taggar:   Övrigt