19-åringens semesterbilder innehöll bilder på hennes ex - lösning på problemet får nu internet att gapa av skratt
Dela på Facebook

Baylee Woodward är en 19-årig tjej som har haft ett ganska coolt år. Hon har tillbringat större delen av sin tid på en stor båt som hon lyckats fått jobba på.

Baylee berättar att hon har varit i 12 länder under hennes resa, mestadels öar runt omkring Karibien.

Självklart betyder hennes äventyrliga livsstil att hon haft möjlighet att fota riktigt grymma bilder för sin Instagram. På de flesta av bilderna visades även hennes ex-pojkvän, som var hennes resepartner upp.

Tyvärr kom förhållandet nyligen till ett rörigt slut. Hon sa att hennes pojkvän också var hennes chef på båten och att det var han som avskedade henne från jobbet.

"Uppbrottet var grovt för att han var min resepartner i ett år, vi var bokstavligen 24/7, och sedan sparkade han bara mig ur ingenstans," sa hon.

En annan olycklig aspekt av hennes uppbrott var att hennes ex var presenterad i många av de fantastiska bilderna från hennes resor. Baylee har dock kommit med ett fantastiskt knep för att fortsätta dela bilderna ... kan du upptäcka det?

Baylee gjorde några få mindre tweaks till bilderna, så hon kunde fortsätta dela dem på sociala medier. Hon skar och klistrade in självaste Zac Efrons huvud på hennes ex, och ärligt talat, ser bilderna helt ok ut.

Baylee sa att hon bestämde sig för att göra ~ förbättringar ~ så att hon kunde "se tillbaka på bilder och skratta åt hela denna situation."

"Jag ville lägga in en throwback-bild från en av resorna men de bästa är med honom i det," sa hon. "Jag kunde inte skära ut honom och suddas att han skulle vara ful, så jag var," Jag ska bara sätta andras ansikte på det. " Och när du tänker "varm ung kille" tror du Zac Efron."

OMG what a cute couple.

Priceless memories!

Push that oar, Zac.

Baylee sa att hon inte försöker vara "liten" eftersom hon vet att hennes ex inte bryr sig. "Det var bara så jag kunde fortfarande posta söta bilder och folk tror inte att vi är tillsammans igen," sa hon.

Hon tillade: "Jag ville inte vara barnslig, men jag vet att han inte kommer att ta det så eftersom han känner mig."

Baylee sa att de flesta av meddelandena jag har fått har varit från människor som säger att hennes idé var genialisk!

"Jag älskar hur mycket stöd jag har fått," sa hon.

Hon sa att hon nu är på jakt efter sitt nästa äventyr.

"Jag har just jobbat på en båt, och därefter planerar jag att resa till Europa och Asien i några månader om jag kan hitta en ny resepartner," sa hon.Dela på Facebook