22 åriga kvinnans sista önskan fick tusentals delningar - Det hjälpte henne förlänga livet
Dela på Facebook

Den döende Kia hade en sista önskan, att få träffa hennes idol Beau Ryan, en av Australiens största rugby spelare. Mötet med stjärnan förlängde livet på 22 åriga Kia som sades endast ha 4 timmar kvar att leva.

Den unga australienskan Kia Louis Lettice diagnoserades med äggstockscancer 2015. Hon spenderade den sista tiden i sitt liv inlagd på sjukhus i Sydney, efter en rad olika cellgiftsbehandlingar. Tillslut fanns det inget mer läkarna kunde göra och Kia fick beskedet att hon endast hade ett få tal timmar kvar att leva.

Kia´s vän, Mahalia Murphy som var med henne när hon fick beskedet ville desperat uppfylla Kia´s dröm som var att få träffa rugby spelarna Beau Ryan och Greg Inglis. Mahalia publicerade ett meddelande på Facebook i hopp om att det skulle kunna sprida sig till någon av rugby stjärnorna.

"Brådskande förfrågan" skriver Mahalia och fortsätter, "Kan någon hjälpa mig med att få min vän att må bättre? Hon är just nu på Prince of Wales sjukhus och har dryga 4 timmar kvar att leva då hon kämpar mot cancer. Hon vill att Greg Inglish eller Beau Ryan ska komma och hälsa på henne. Om alla kan dela detta eller om någon lyckas kontakta dem åt mig skulle det verkligen uppskattas."

Meddelandet fick just den uppmärksamhet de hoppats på och delades tusentals gånger på bara ett fåtal timmar. Det dröjde inte länge förrän Beau Ryan själv svarade på Mahalia´s Facebook meddelande att han var på väg och skulle anlända till sjukhuset i Sydney inom 2 timmar!

Sagt och gjort, ett par timmar efter att Kia´s bästa vän Mahalia publicerat sin vänns sista önskan på Facebook så dök Beau Ryan upp på sjukhuset.
Kia kunde inte tro att det var sant! Hon var så lycklig, skrattade och log stort, något hennes familj inte sett henne göra på flera veckor. Mötet med idolen gav Kia så mycket energi att hon överlevde dagen och även de nästkommande 4 dagarna.

Sorligt nog avled Kia den 11 december, 5 dagar efter mötet med sin idol.

"Hon har berört många människor över hela världen men är nu smärtfri, hon befinner sig på ett bättre ställe tillsammans med dom där uppe och hennes nära som avlidit innan henne. Hon hade sina käraste vid sin sida när det var som jobbigast. Jag vill bara tacka alla som på något sätt stöttat Kia och fått henne att le." Skrev Mahalia Murphy ett par dagar efter att Kia avled.

Vi sänder styrka till Kia´s familj och vänner och till alla där ute som går igenom tuffa tider.Dela på Facebook