3 killar tar tag i den gråtande kvinnan - Har ingen aning om att det hamnar på film
Dela på Facebook

Varje morgon kör Barbara förbi Dutch Bros Caffee i Vancouver för att köpa sig en kaffe.
På morgonen är det vanligtvis rusningstid och det kan bli väldigt stressigt för medarbetarna då det är hundratals gäster som kommer för att köpa kaffe innan jobbet.

Barbara brukar välja att köra igenom drive-thru så att hon sparar några minuter på väg till arbetet, men denna dagen märkte hon att det tog väldigt lång tid för bilen som stannat framför henne. Efter ett par minuter såg hon hur tre killar böjde sig ner över bilen och kramade om en den gråtande förarens hand.
Killarna hade ingen aning om att de blev fångade på bild och att händelsen skulle sprida sig på både Facebook och nyheterna.

Baristorna på Dutch Bros försöker alltid skynda sig med att servera sina gäster så fort de kan, men just den här dagen fanns det en annan prioritet.
Killarna berättar att de har lärt sig att alltid ge den bästa service, vilket även innebär att man klickar med kunderna.
När de märkte att kvinnan i drive-thru verkade väldigt ledsen fanns det inga tvivel att släppa allt och prata med henne.

Evan Freeman som arbetar på Dutch Bross säger ”När kvinnan körde fram med bilen grät hon, vi märkte att hon hade en riktigt dålig dag. Hon sa att hennes man hade avlidit och jag sa 'Du behöver inte säga mer. Vi tar hand om det här, vi gör vad vi alltid gör när någon mår dåligt.'

Killarna erbjöd kvinnan en gratis dryck och sedan, helt spontant hände något som får ögonen att tåras. Se klippet nedan.

”Om varenda person gjorde en god gärning eller log åt passerande varje dag , skulle världen se helt annorlunda ut” säger Pierce Dunn

Alisha berättar,
”Ibland när du lagar mat, plockar in tvätt så slår det dig, det kommer vara så här är resten av livet”. Alisha berättar att hennes make avlidit på grund av en hjärtsjukdom och dagen efter hans död åkte hon och en vän för att köpa kaffe 'för att försöka känna sig normal för en stund'.

”Jag har gått till Dutch Bross i flera år så vissa i personalen vet vem jag är. En kvinna frågade 'Hur mår din man?' för hon visste att han väntade på att få ett nytt hjärta, och då bara brast det.”
Hon körde fram till kassan i tårar och när de tre killarna märkte att hon mådde dåligt fråga dem om de fick be med henne.

”Dom ville att jag skulle veta att jag inte är ensam och att de förstår min sorg. Det spelar ingen roll vilken religion du har, vilken hudfärg du har eller vem du är, andra människor kan förstå din smärta och finnas där för dig”.Dela på Facebook