6 saker du ALDRIG ska göra på tom mage! Då kan det sluta illa!
Dela på Facebook

Även om du inte alltid kan ha full mage eller tid för ett mellanmål, så finns det en del aktiviteter som du ska spara på och istället göra när du har lite bränsle i tanken. Här är en några saker som bör undvikas med en tom mage.

1.Ta vissa läkemedel.
Paracetamol, Aspirin och andra antiinflammatoriska läkemedel ska inte tas på en tom mage. Det minskar inte bara dess effekt utan orsakar också allvarliga skador. Så det är bättre att du tar dessa piller efter måltider, mellanmål, eftersom det minskar risken för biverkningar.

2. Tugga tuggumi
Matsmältningssyran som produceras medan du tuggummar är inte bra i en tom mage; Det är konstaterat att personer som tuggar tuggummi föredrar skräpmat som hamburgare, pommes frites och godis snarare än frukt och grönsaker.

3. Dricka kaffe.
Om du dricker kaffe med en tom mage, måste du sluta just direkt. Även koffeinfritt kaffe orsakar halsbränna och andra matsmältningsbesvär. Att hoppa över frukosten efter att ha tagit kaffe i tom mage kan det leda till brist på serotonin. Om du inte kan leva utan morgonkaffet, drick det genom att äta något till, eller häll i mjölk. Fettet i mjölken kommer att minska biverkningarna.

Dessa saker bör undvikas med en tom mage. Även om man för stunden inte tänker på det så är det viktigt att undvika.

Dessa saker bör undvikas med en tom mage. Även om man för stunden inte tänker på det så är det viktigt att undvika.

En del aktiviteter bör du spara och istället göra när du har lite bränsle i tanken.

En del aktiviteter bör du spara och istället göra när du har lite bränsle i tanken.

4. Argumentera.
Forskare har visat att vissa människor känner sig mer uppretade när de är hungriga. Det händer eftersom självkontrollen kräver energi och eftersom du kör på tom mage tenderar du att bli argare än vad som behövs. Så även om du inte har tid att äta, drick något varmt.

Se fler saker du ALDRIG ska göra på tom mage i videoklippet här under.

Dela detta med dina vänner så dom också får reda på det!

Se videoklippet här nedan:Dela på Facebook


Taggar:   Övrigt