7-åringen sover med en 100 kg pytonorm varje natt – men anledningen är inte vad du tror!
Dela på Facebook

Visst är det skönt att sova? Efter en lång arbetsdag finns det inget bättre än att komma hem och krypa ner under täcket, för några timmars god sömn. Utan att sova ordentligt fungerar inte våra kroppar ordentligt och det finns även risk att få olika typer av sjukdomar.

Men ofta när man går tills sömns kanske man ligger bredvid sin partner, sitt husdjur eller så kanske man är helt själv. Men nu ska du få höra om en 7-årig pojke som har ett mycket ovanligt sällskap när han sover. Pojken heter Uorn Sambath, och han är bästa vän med en 100 kg vild pytonorm. Dom lärde känna varandra när pojken precis hade fötts, och han lärde sig att krypa tillsammans med ormen.

När man ser varför pojken sover med ormen varje dag blir man verkligen chockad. Detta ser man långt ifrån varje dag!

Pojken sover med denna stora pyton-orm varje natt. Hade du vågat att göra det?

Pojken sover med denna stora pyton-orm varje natt. Hade du vågat att göra det?

Många i hans omgivning är rädda för att ormen en dag ska äta upp honom.

Många i hans omgivning är rädda för att ormen en dag ska äta upp honom.

Redan när pojken var liten så brukade ormen sova med honom i vaggan, och sedan dess har dom alltid varit tillsammans. 7-åringen beskriver deras relation som att dom är som en man och hustru, oskiljaktiga.
Men det finns en rädsla från folk runtomkring att han kanske en dag ska bli uppäten av ormen, men det är inget som varken familjen eller pojken är oroliga över.

Du kan se hur det ser ut när pojken och hans orm lever ihop, i videoklippet här under. Du måste se det med egna ögon för att verkligen förstå det!

Glöm inte att DELA denna mycket intressanta historia med dina vänner.

Se allting här under:Dela på Facebook


Taggar:   Övrigt