8 tecken på en man som aldrig kommer sluta älska dig
Dela på Facebook

Vi män har fått ett ganska dåligt rykte. Men den stereotypiska ”mannen” gör inget utav det följande. De männen som däremot faktiskt beter sig så, är de män som är skapade som bränsle i komediserier (förhoppningsvis). Sanningen är den, att när en man faktiskt hittar en person som han vill spendera sitt liv med, så kommer han definitivt att jobba för att behålla den personen genom allt. Känner du igen din man i följande, så vet du att han är värd att ha kvar livet ut.

1. Han är helt engagerad i dig och ert förhållande

Det är inte svårt att finnas där genom de bra tiderna. Men när det är när det börjar bli tufft som det är viktigt att hålla ihop. De riktiga männen rymmer inte när det börjar bli jobbigt, och de tar inte ut det på sin partner när de är på dåligt humör. Utan de förstår hur viktigt förhållandet är, och kommer heller inte låta något komma i vägen för det.

2. Han undviker inte problemen

Som sagt, en riktigt man rymmer inte när saker blir jobbiga. Inte heller låter han sina känslor stanna inom sig hela tiden tills den dagen då han exploderar. Finns det någonting som irriterar honom inom förhållandet, så kan han ta upp det försiktigt och med respekt. Det är bekvämt för honom att prata om sina problem, han gör även ett riktigt och ordentligt försök till att försöka fixa problemen som han känner har påverkat det. Han vet att de stora problemen inte definierar förhållandet; utan hur ni väljer att tar er igenom dem.

3. De små sakerna får hans uppmärksamhet

Bodde han ensam så skulle han med stor sannolikhet inte bry sig om disken inte var gjord, att soporna höll på att svämma över, eller om det enda som fanns att äta var pizza. Men han vet att du bryr dig det, så han tar tid från sina intressen och det han gillar att göra på sin fritid och ser till att göra dessa saker, att se till att huset är städat och att det finns mat i kylskåpet. Han tittar aldrig heller på en film som han vet att ni båda älskar utan dig, och han låter dig välja spellista på iPodden i bilen. Även om han verkligen hatar Topp 40 radio…

4. Han är smart och även klok

Jag tvivlar på att du valde den smarta. Sanningen bakom att verkligen mäta en mans intelligens visar inte hur smart han är, utan vad han väljer att göra med den intelligensen. Hans synvinkel är objektiv, något som hjälper honom att ge dig bra råd i vilken situation du än befinner dig i. Det hjälper honom även att direkt sätta sig i dina skor, så att han direkt kan förstå vad du går igenom. Han ger dig inte halvhjärtade försök till clichéer heller. Du bara vet att han kommer föra dessa goda råd vidare till era framtida barn.

5. Han vill att du ska må bra i dig själv.

Du är vacker i hans ögon; varför skulle han annars vara med dig? Men det räcker inte att han tycker det; han går långa vägar för att vara säker på att du vet att du är vacker. Det heller inte bara tomma kommentarer. Han ser på dig när du tycker att du har en dålig hårdag, vilket resulterar i att han kommer ge dig komplimanger på problemet. Han vill se till på alla sina vis att du känner dig vacker på både ut- och insidan, helt oberoende på hur du känner för stunden. Han vill att du ser dig själv hon han ser dig, varje dag.

6. Han gör dina problem till sina egna

Stör det dig, stör det honom. Han kommer ta hand om dina problem som om de vore hans egna, och försöka lösa dem, i alla fall med så lite smärta som möjligt. De håller honom uppe om nätterna utan att störa honom. Det enda som stör honom med det är när det är problem han inte kan lösa, men när dessa kommer upp så gör han alltid sitt bästa för att stötta dig igenom problemen.

7. Han skrattar åt dina misstag

Han vet att alla gör misstag, och vet att han kan skaka av sig dem. Enkelt. Säger du något som gör honom upprörd eller sårar honom, så vet han att du inte menade det. Även om det faktiskt gjorde lite ont så skrattar han bort det. Och även om du gör honom lite besviken, (till exempel om du säger att du var tvungen att jobba sent, när du i själva verket gick på middag), så kommer han inte vara sur på dig. Han kanske är omtänksam och känslig, men han kommer aldrig att med flit få dig att känna att du medvetet gjorde honom besviken.

8. Han tar sina egna misstag seriöst

Å andra sidan, gör han något som resulterar i att han sårar dig kommer det kännas väldigt tungt för honom. Ett bra tag. Han klandrar sig själv sällan, men kommer det till att faktiskt såra dig, så kommer han att rätta sina misstag. Han skulle aldrig säga till den han älskar att ”rycka upp dig” eller att han ”bara skojade.” Han känner dig så pass väl att han vet precis hur han sårar dig, men aldrig att han skulle göra det.Dela på Facebook