Babyn har en stor knöl mitt i ansiktet. Men hans utseende idag är helt otroligt!
Dela på Facebook

Att bli förälder är något som kräver mycket av en människa. Man måste vara beredd på allt möjligt som kan hända och man måste finnas där för sitt barn hela tiden. Man kan säga att det är ett heltidsarbete som man har livet ut, men det är också mycket roligt och enligt många meningen med livet.

När 46 år gamla Valeka Riegel skulle bli mamma blev hon chockad över något hon fick reda på ultraljudsundersökningen. Hon fick där på en rutinmässig undersökning reda på att hennes ofödda son hade en mycket ovanlig utväxt i ansiktet. Detta var något som skulle påverka hans liv väldigt mycket en tid senare.

Men när man ser honom idag tror man knappt att det är samma person. Det är verkligen helt otroligt när man ser skillnaden.

Endast 1 av 12.000 barn drabbas av denna ovanliga sjukdom..

Endast 1 av 12.000 barn drabbas av denna ovanliga sjukdom..

När man ser hur han ser ut idag är det verkligen en stor förändring.

När man ser hur han ser ut idag är det verkligen en stor förändring.

Det var verkligen ingen stor chans att pojken just skulle födas med denna sjukdom, för endast ett av 12 200 barn är föds med denna defekt. Men eftersom sjukvården idag är mycket kunnig och läkarna är duktiga så finns det mycket man kan göra åt det.

Pojken som senare fick namnet Zakary Riegel, fick sjukdomen som orsakade att delar av hjärnan samlades i en säck. Det kan se lite skrämmande ut vid ett första ögonblick, men vänta bara tills du ser hur han ser ut idag.

Se allting i videoklippet här under, och glöm inte att DELA detta med dina vänner.

Se mer i videoklippet här nedan:Dela på Facebook


Taggar:   Övrigt