Barnbarnet avslöjar något som får mannen att brista ut i tårar - Se den känslosamma videon
Dela på Facebook

Vi går alla igenom olika skeden i livet, och ibland inträffar något som förändrar livet för alltid. Som förälder och mor/farförälder får man även vara med och dela både sorgliga och lyckliga händelser i de personers liv som står en närmast.

När Bianca från Canada fick veta att hon var gravid fanns det en speciell person i hennes liv som hon tänkte lite extra på.

"Jag är det första barnbarnet i familjen så jag och min farfar har en speciell relation i jämförelse med mina syskon" säger Bianca Rollo. "När jag var yngre hitta vi alltid på massa saker tillsammans som att åka ut med deras båt, vi brukade ha loppis tillsammans och jag fick till och med åka med på hans motorcykel. Han avgudar även min man Ryan."

När det var dags att berätta för familjen om den glada nyheten viste Bianca direkt att hon ville överraska sin farfar Harry. Hon berättar att hon fick iden att göra en farfar- tröja då han älskar t-shirt's och det skulle göra honom lycklig att bära den.

84 åriga Harry fick ett paket av sitt barnbarn och kunde inte hålla tillbaka tårarna när han såg vad som stod på t-shirten "Blivande gammel farfar... December 2017"
Jag viste att han skulle bli glad men jag viste självklart inte hur han skulle reagera säger Bianca som lät hennes man filma alltsammans.

"Jag så förväntansfull nu och så övervälmd av hur han reagerade! Jag tror att det här är den gladaste nyhet min familj fått sedan min farmor dog 2008. Vi saknar henne så mycket, det ska bli så roligt att utöka familjen med en ny person."

Visst ser han stolt ut i sin nya tröja?

Se den känslosamma videon när den gamla mannen får de glada nyheterna!Dela på Facebook