Barnen får 96 julklappar - var! "Inte bortskämda"
Dela på Facebook

Emma Tapping är en 36-årig brittisk trebarnsmamma som väckt uppmärksamhet över hela världen. Hennes barn har blivit bortskämda till den grad att det gjorts en dokumentär om henne för teve.

Förra julen la hon upp en bild på facebook där hon visade alla barnens julklappar - granen syntes knappt bakom högen med julklappar. Bilden följdes av en massiv kritikstorm.

– Jag tror de fick omkring 85 presenter var förra året. I år blir det typ 96, så de har fått lite mer i år, säger hon till Mirror.

– Jag går lite till överdrift när det blir jul, absolut. Det är mycket presenter, massor av mat, fylla ansiktet med mat och bara slappna av.

Den förra julens kritikstorm på nätet gjorde att hon faktiskt kollapsade och fick läggas in på sjukhus. Hon hoppas att denna jul ska bli fridfullare - dock är hon medveten om uppmärksamheten som dokumentären kommer medföra.

– Jag har ju gått från att vara en normal mamma till att vara med i tidningar och tv. Men om du frågar mig om jag skämmer bort mina barn, så är svaret ja – till jul. Annars är de inte bortskämda. De får de saker de behöver, men vi åker inte på utlandsresor, de får inte köpa vad de vill. Allt de vill ha under året får de till jul i stället, säger Emma.

Barnen har fått så många klappar att de inte har tid att öppna alla. Dottern Ella har kvar julklappar från förra julen som hon inte har öppnat!

Dokumentären om Emma "Xmas Excess: Parents Splash the Cash".Dela på Facebook