Barnet föddes 2 dagar efter abortgränsen. 9 månader efter kan ingen tro sina ögon!
Dela på Facebook

Att få vara med om att få barn är något som enligt många är den största händelsen man kan vara med om i livet. Man långt ifrån alla kan få barn, vilket gör att det bara blir verklighet för en del.
Därför blev Victoria Bradley från England väldigt glad när hon en dag äntligen fick beskedet att hon var gravid. Det var något hon drömt om länge och som nu alltså äntligen skulle bli verklighet.

Hon trodde att allt skulle gå precis som andra graviditeter, men det skulle visa sig att alting skulle bli mycket speciellt. Barnet föddes nämligen bara 2 dagar efter abortgränsen, vilket gjorde att barnet var extremt litet. Men när man får se barnet idag efter 9 månader så får man verkligen en chock!

Det är otroligt att den flickan som vid födseln var så otroligt liten, idag ser helt annorlunda ut! Detta är verkligen riktigt häftigt att se...

Barnet föddes 2 dagar efter abortgränsen. Men nu 9 månader senare kan ingen tro sina ögon.

Barnet föddes 2 dagar efter abortgränsen. Men nu 9 månader senare kan ingen tro sina ögon.

Detta är verkligen ett mirakel, men tanke på hur liten hon var när hon först föddes.

Detta är verkligen ett mirakel, men tanke på hur liten hon var när hon först föddes.

Bara någon dag efter abortgränsen som är 24 veckor i Storbritannien, hände det otänkbara. Men trots att det var en kritisk situation så lyckades den lilla bebisen återhämta sig väl och mot alla odds växa till sig. Idag är det verkligen helt otroligt att se henne när man jämför med dagen hon föddes. Man kan bara konstatera att det är fantastiskt att vi har en så bra sjukvård som kan hjälpa till att klara av sådana här situationer så smidigt och bra som möjligt.

Du kan se skillnaden och hur hon ser ut idag i videoklippet här under.

Glöm inte att DELA denna fantastiska händelse med dina vänner - det vill dom garanterat inte missa!

Se mer i videoklippet här under:Dela på Facebook


Taggar:   Övrigt