Barnet föddes med ett gigantiskt födelsemärke - 28 år senare chockar hon läkarna!
Dela på Facebook

När man föds kan det ofta bli att man får lite små födelsemärken som kan vara utspridda på olika delar av kroppen. Men när Marissa Dees föddes så var hon med om något väldigt få fått uppleva. Hon föddes nämligen med ett gigantiskt födelsemärke som täckte halva hennes kropp. Läkarna sa även till hennes föräldrar att dom inte trodde att hon skulle överleva - men där hade dom fel.

Man kunde snabbt konstatera att Marissa hade drabbats av melanocytisk nevus, ett väldigt sällsynt tillstånd som gör mörk och hårig hud då leverfläcken tränger igenom huden. När hon bara var 6 månader gammal så började hon att genomföra en rad olika operationer för att behandla sin sjukdom.

På grund av sjukdomen blev Marissa mycket mobbad och trakasserad i skolan under uppväxten. Dom andra barnen kallade henne för olika öknamn och en del sa att hon var äcklig. Men nu 28 år senare så chockar hon läkarna med sitt utseende!

Marissa har totalt genomfört 30 operationer för att bli av med sin leverfläck.

Marissa har totalt genomfört 30 operationer för att bli av med sin leverfläck.

Idag 28 år senare chockar hon läkarna när dom får se hur hon ser ut.

Idag 28 år senare chockar hon läkarna när dom får se hur hon ser ut.

Marissa hade även en nära vän som hade ungefär samma sjukdom. Men tyvärr så avled den personen för ett tag sedan. Det blev då startskottet för Marissa att hon skulle sluta skämmas för sin kropp och sjukdom. Så nu inspirerar hon många människor världen över med att vara sig själv.

Se hur hon ser ut idag i klippet här under, och glöm inte att DELA denna viktiga berättelse med dina vänner!

Se klippet här nedanför:Dela på Facebook


Taggar:   Övrigt