Barnmorskan skannar den gravida kvinnans mage. Efteråt berättar hon den fruktansvärda nyheten!
Dela på Facebook

Att bli förälder är enligt många meningen med livet och det är ett ögonblick man verkligen ska vara tacksam för om man får uppleva. Det är verkligen häftigt att man kan bilda sin egen familj och att man får ett barn man ska ta hand om ge en massa kärlek till. Men vid förlossningar är det mycket som kan gå fel, men också redan när barnet ligger i magen. Det var något som Emma Fairbairn fick vara med om. Den brittiska kvinnan var gravid i sjätte månaden och längtade efter att äntligen bli mamma.

När hon var på sjukhuset för en rutinkontroll där barnmorskan skannar den gravida kvinnans mage. Efteråt berättar hon en fruktansvärd nyhet som plötsligt ändrar allting.

Tänk att hela ens liv kan förändras på bara någon sekund utan att man själv ens har en aning om det.

Det Emma råkade ut för borde ingen förälder behöva var med om.

Det Emma råkade ut för borde ingen förälder behöva var med om.

Emma var med om en bilolycka och när barnet sedan skulle undersökas fick hon det hemska beskedet. Barnet hade inte klarat sig.

Emma var med om en bilolycka och när barnet sedan skulle undersökas fick hon det hemska beskedet. Barnet hade inte klarat sig.

Emma råkade ut för en bilolycka. Hon togs till stadens närliggande sjukhus men det enda hon kunde tänka på var hur det hade gått för barnet. När en barnmorska skulle undersöka barnet dagen efter fick hon det hemska beskedet. Barnet hade ingen puls och det hade inte överlevt. Emma fick därför tvingas inse varje människas mardröm, hon var tvungen att föda sitt döda barn.

Efter ett tag födde hon pojken Flynn. Han vägde bara 632 gram, och öppnade aldrig ögonen. Men Emma älskar honom över allt annat och har publicerat många fina bilder på sin Facebook där hon hyllar sin son. Även om detta är något extremt hemskt att gå igenom så är Emma en fantastiskt stark tjej som förtjänar allt gott i livet.

Glöm inte att DELA denna gripande berättelse med dina vänner så dom också får läsa.Dela på Facebook


Taggar:   Övrigt