Blinda mamman hoppar fallskärm - då händer det oväntade!
Dela på Facebook

Josie Paille har varit blind på ena ögat sen hon var 16 år gammal. På grund av en venocklusion förlorade hon synen på ena ögat, men Josle fortsätta kämpa och lärde sig att leva med nedsatt syn.

Många år senare kom det förkrossande beskedet: sjukdomen hade spritt sig till det friska ögot, och hon skulle snart förlora synen på även det ögat.

Josie var förtvivlad, men bestämde sig för att hålla modet uppe. Hon följde sin bror Peters råd att hoppa fallskärm, så hon kunde se något fantastiskt innan hon blev helt blind.

Mitt i hoppet fick hon panik och var övertygad om att hon inte skulle överleva. Då hände miraklet - det knäppte till bakom ena ögat, och gjorde fruktansvärt ont.

Efter att de landat kände hon sig lättad. Hon berättade om smärtan för instruktören, som menade att det inte var något ovanligt. Men det skulle visa sig vara allt annat än vanligt: nästa dag kunde Josie nämligen se. Inte bara på ett öga, utan på båda.

Hon gick till läkare som konstaterade att blödningen hade upphört, antagligen på grund av lufttrycket. Josie själv är övertygad om att det är inget mindre än ett mirakel, och vi på redaktionen är nog beredda att hålla med henne.

Kolla på klippet nedan för att se hennes otroliga historia!Dela på Facebook