Calle ställer sig och steker pannkakor när barnen somnat - När vi läser varför blev vi tårögda
Dela på Facebook

Vad folk tycker om Calle Schulman är väldigt delat, en del hatar honom och hans ibland fräcka stil på sociala medier medan vissa älskar honom.

Tidigare igår kväll uppdaterade han sitt Instagramkonto som nu lämnat hela Sverige med tårar i ögonen. I inlägget berättar han om sin barndom och om hur han själv aldrig fick ta med sig pannkakor på skolans utflykter.

Just därför har han bestämt att hans dotter absolut inte ska behöva känna som han då gjorde.

Detta skriver han på sitt inlägg:

"En stor dag på nåt sätt! Pennys första utflykt med skolan i morgon. När jag var barn fick jag en torr dubbelvikt Skogaholm med Flora och kaviar i en Ica-påse när det var utflykt. Märker på mig själv...vem jag var och vem jag är och vad jag vill föra vidare och inte. Pannkakor var helt uteslutet när jag var barn och skulle på utflykt. "På inga villkors vis!" sa pappa. Mina stora ögon när jag såg de andra barnens pannkakor. Jag fick inte smaka. Så nu blir det pannkakor till Penny. Som jag stekte när de somnat. Och sen satte i en nyköpt matlåda. Jag gjorde några extra. Om nån tittar på hennes mat med såna där stora ögon som jag hade så vet hon vad hon ska göra."

Följer du inte redan Calle på Instagram så tycker vi att du ska göra det här: Calle Schulman

Tyckte du att fler föräldrar borde ta efter detta, dela då gärna detta vidare bland dina vänner.Dela på Facebook