Döende mamma har bara några få veckor kvar att leva - nu chockas läkarna över vad som hände
Dela på Facebook

Ashley kände att hennes liv verkligen var på väg i rätt riktning och framtiden såg väldigt ljus ut, hon var gift med sitt livs kärlek, David, och paret väntade sitt första barn tillsammans. Men ungefär en månad in i graviditeten upptäckte de en knöl på baksidan av hennes hals, denna knöl visade sig vara en sällsynt och mycket aggressiv form av cancer. Ashley blev pga detta tvungen att föda tidigare än planerat och födde då redan i vecka 33.
Lyckligtvis gick allting bra och hon födde en frisk liten pojke som heter Harley.

Men faran var inte över ännu, efter att Ashley fött Harley var det dags att genomgå en operation där de avlägsnade tumören i halsen, tumören var lika stor som en tennisboll berättar läkarna och det visade sig att den hade spridit sig till hennes käke och sedan så småningom till hennes hjärna, lever och lungor.

Hjärntumören hade växt på hennes synnerv och gjorde så att hennes högra öga slutade att fungera. Efter månader av behandling så fick Ashley höra att det inte fanns något hopp kvar, att hon bör spela in videohälsningar till Harley och ta massor med kort.

I videon nedan får du reda på vad som hände senare med Ashley, glöm heller inte att DELA detta med alla du känner på Facebook!

Det som hände därefter kan bara kallas för ett mirakel..Dela på Facebook