Därför ska du ALLTID frysa dina citroner! Jag hade ingen aning!
Dela på Facebook

Citroner är något som vi ofta köper och har till många olika saker. Citroner passar perfekt i matlagning eller kanske bara som luftrenare. Det finns oändligt med användningsområden och det är bara fantasin som sätter gränser. Men vad brukar du göra med citronerna när du precis har köpt dom? Många brukar lägga dom i kylskåpet eller i rumstemperatur i köket. Men detta har nu visat sig vara helt fel.

När du köper citroner och kommer hem så ska du lägga dom i frysen direkt. Det kan till en början låta lite konstigt, men när man hör anledningen förstår man att detta är genomtänkt.

Från och med nu kommer du nog alltid lägga citronerna i frysen, eftersom resultatet blir så mycket bättre än att ha dom i kylskåpet exempelvis.

Därför ska du alltid frysa din citroner. Detta hade jag inte en aning om!

Därför ska du alltid frysa din citroner. Detta hade jag inte en aning om!

Anledningen till varför man ska frysa dom är verkligen smart.

Anledningen till varför man ska frysa dom är verkligen smart.

Först ska man tvätta och torka citronerna, sedan lägga dom i en fryspåse i frysen. Men vad är anledningen då? Jo, för när citronen är hård och fast är skalet enklare att riva. För nästan alla vitamier, mineraler finns i skalet. Därför får man ut det bästa möjliga när man fryser dom istället för att lägga dom någon annanstans. Men ska man pressa eller dela dom så är det nog bättre med kylskåpet i alla fall.

Se hur det funkar och vad du mer kan göra i videoklippet här under.

Glöm inte att DELA detta med dina vänner så dom också får reda på det.

Lycka till med citronerna!

Se mer i klippet här nedan:Dela på Facebook


Taggar:   Övrigt