Därför äter Emma 20 disksvampar om dagen
Dela på Facebook

Man tror ibland att man har hört det mesta. Men då har du inte hört det senaste. En kvinna vid namn Emma Thompson äter hon 20 disksvampar med diskmedel på, varje dag.
Hon har nämligen en sjukdom som gör att hon inte kan sluta. Dessutom anser hon att det är godare än mat och ser det hela som en njutning varje gång hon stoppar en svamp i munnen.

– Jag gillar smaken och lukten av diskmedel på svampen. Det smakar äpple och skummar upp. Så fort någon talar om det eller om jag ser ett paket disksvampar i affären så måste jag ha en. Jag är definitivt beroende. Jag har försökt sluta men det går inte, säger hon till The Mirror enligt Metro.

Emma började med denna ovanliga diet redan i unga år och har fortsatt eftersom hon tycker så mycket om svamparna. Men den senaste tiden har hon funderat på att göra något åt situationen.

Emma säger att en del som får reda på det tycker att hon är konstig och att hon borde sluta. Den senaste tiden har hon faktiskt börjat fundera på att söka hjälp, men det är svårt eftersom det är så gott.
Sjukdomen hon har kallas för pica och den innebär att man äter saker som inte har någon näring.

Du kan se mer om Emma i videoklippet nedan, där hon visar hur hon äter sina svampar!

Tyckte du detta var intressant? Dela det då gärna med dina vänner.

Se Emma i videoklippet här under:Dela på Facebook


Taggar:   Övrigt