De liknar vilket par som helst - men tittar du noga kommer du bli chockad
Dela på Facebook

Vissa menar att sann kärlek som varar hela livet inte längre finns, men då har de aldrig träffat Taylor och Danielle. De är ett par som bevisar att äkta kärlek övervinner allt. Visst låter det som en klyscha?
När du har hört deras historia kommer du tänka annorlunda.

Taylor utövat extremsporter hela sitt liv. Eftersom han älskade risker så mycket bestämde han sig gå med i amerikanska armén. Inte nog med det - han bestämde sig för att bli minröjare.
Flickvännen Danielle var medveten om riskerna, men var tvungen att acceptera sin partners val. De skulle alltid stödja varandra oavsett vad som hände, lovade de varandra.

Taylor trampade på bomb 2012. Endast 23 år gammal amputerade de hans armar och ben. Många skulle nog bryta samman i en liknande situation, men inte Taylor. Han fick stöd från flickvännen som höll sitt löfte och blev vid hans sida.

Tillsammans levde de vidare, mot alla odds. Deras kamp och resultatet kan du se i videon nedan. Tyler friade till Danielle efter att de varit tillsammans i 9 år. Efter att du tittat på videon nedan kommer du nog hålla med om att kärleken övervinner alla hinder!

Dela artikeln med dina vänner!Dela på Facebook