Den 3-åriga pojken råkade buckla till grannens bil – fakturan som trillade ner i brevlådan chockar nu mamman
Dela på Facebook

Alla som är föräldrar känner nog igen sig i oron man kan ha i kroppen ute på en parkering full med andra bilar. Att barnen i baksätet ska smälla upp bildörren och slå till bilen jämte. Just detta hände en amerikansk familj, när familjens yngste, 3 år skulle kliva ur bilen. Han råkade då öppna bildörren med på tog för mycket kraft, vilket resulterade i en stor stor buckla på bilen bredvid.

Det är svårt att bli arg när det var en solklar olyckshändelse, men mamman gick direkt till grannen och berättade vad som hade hänt och förklarade att familjen givetvis står för reparationen av bilen.

Men grannen hade helt andra planer…


Men det hela slutade inte alls som mamman hade tänkt sig, och såhär skriver hon på Facebook om händelsen:

”Min knasiga 3-åring råkade stöta till grannens bil när han skulle hoppa ut ur bilen. Vi berättade det direkt till ägarna och förklarade att vi står för alla kostnader som kommer att tillkomma vid reparationen. I dag fick jag ett meddelande från grannarna med den här fakturan… Kramar till dessa helt underbara människor!”

Grannarna, som hade fått sin bil tillbucklad, hade nämligen inte skickat en vanlig faktura, och istället löd ett väldigt oväntat meddelande:

”Reparationer på bilverkstad: 1 500 pund. Nya delar: 300 pund. Antal koppar te medan vi väntade på reparationen: 28 pund. Antal paket med kakor medan vi väntade på reparationen: 10 pund.

Såna här saker händer: – 1 838 pund.

Det enda vi begär i gengäld är att ni fortsätter ta in vår post när vi inte är hemma. Tack!”

Vi kan bara gissa, på att mamman måste ha blivit väldigt överraskad av ”fakturan”, och säkerligen hur glad som helst! Förhoppningsvis händer inte samma sak igen, och den 3-åriga grabben är säkerligen mer försiktig i framtiden!

Uppskattade du artikeln? Glöm inte att DELA den med dina vänner, så de också kan ta del av en fin handling!Dela på Facebook