Den cancersjuka kvinnan förlorar sitt bagage – Dagen efter har någon lämnat en handskriven lapp som förklarar allt
Dela på Facebook

Har du någon gång haft sådan otur att ditt bagage kommit bort under en resa? Vi är nog inte dom enda som oroar oss för att det ska inträffa när man står på flygplatsen och ska checka in sin väska.
Det är inte bara fina kläder och dyra parfymer som man lagt ner inför semestern, det kan även finnas något som är oersättligt, som du bara inte kan vara utan.

Det var precis det som inträffade för 46 åriga Stacy när hon flög mellan Nashville och hem till Pittsburg.
Stacy som har diagnostiserats med tarmcancer behöver en gång i månaden gå iväg för en cellgiftsbehandling. Hon bokade därför om sitt flyg, till ett direkt flyg så hon skulle hinna hem i tid, då behandlingen hade bokats in till morgonen därpå.
Men när Stacy landade i Pittsburg dök hennes bagage aldrig upp och hon fick veta att det hade hamnat på det senare flyget som dock hade blivit inställt.

- Jag fick panik. Jag sa 'Jag behöver mitt bagage, jag ha packat ner massa saker jag behöver för min cellgiftsbehandling imorgon'.

Stacy berättar att förutom medicinenhon behöver ta för biverkningarna under behandlingen hade hon även packat ner personliga föremål som ett radband och hennes favorit t-shirt som hon bruka sätta på sig när hon var iväg på behandlingarna.

Stacy ringde upp flygbolaget och fick höra att väskan inte fanns där men Sarah Rowan, 27, som hon pratade med i telefon, lovade att hon skulle hålla koll på Stacy's bagage och hålla henne uppdaterad om vad som händer dock fanns det en stor chans att bagaget inte skulle hinna komma fram i tid.

Väskan kom dessvärre inte fram under kvällen och Stacy, som skulle upp tidigt dagen efter för att åka iväg till sjukhuset, gick o la sig.
Morgonen därpå när hon vakna såg hon att det var något som stod utanför ytterdörren.
Den unga kvinnan, Sarah, som hon hade pratat med på telefon dagen innan hade personligen levererat Stacy's resväska och lämnat en lapp där det stod:

”Stacy, ber om ursäkt för att din väska blev försenad. Jag och min Southwest familj tänker på dig och önskar dig allt gott. Sparka skiten ur den där cancern! Kärlek, Sarah från Pit.”

Sarah berättar att hon kände med den cancer sjuka kvinnan som ringt in och var orolig för sin väska och hade därför letat upp bagaget själv. När hon väl hittat det kollade hon upp vart Stacy bodde och då det endast var 20 minuter ifrån sitt egna hem fanns det ingen tvekan att hon skulle köra förbi Stacy's hus och lämna av väskan.
Stacy säger att hon blev så tagen när hon fick se väskan med den handskrivna lappen att hon börja gråta.

- Jag bara 'åh herregud! Skojar du med mig?'
Att hon kände av att det var en allvarlig situation jag hamnat i och försökte lugna ner mig och känna att det kommer gå bra, att hon gjorde allt det här för att lämna mitt bagage, hon är verkligen en fantastisk person säger Stacy.Dela på Facebook