Den döda mannen får två dödsannonser! En från frun och en från sin älskare!
Dela på Facebook

Det är alltid lika hemskt när någon man känner avlider. Att man inte längre kan träffa personen är verkligen sorgligt. Men man får försöka minnas tillbaka på alla fina ögonblick man haft tillsammans, för alla vet ju tyvärr att allting inte varar för evigt.

När någon avlider är det vanligt att familjen sätter in en dödsannons i tidning så att andra bekanta kan få reda på det. Men nu ska du få höra något mycket speciellt som hände en man efter att han dött.

En man vid namn Leroy avled i lungcancer bara 55 år gammal. Men några dagar senare får han två dödsannonser i tidningen! En från frun och en från sin älskare.

Vänta bara tills du ser vad som står i dom!

Så här såg hans fru annons ut:

Så här såg hans fru annons ut:

Så här såg flickvännens annons ut:

Så här såg flickvännens annons ut:

Dom både dödsannonserna publicerades ovanför varandra. Läsarna trodde först att det hade blivit ett misstag, men så var alltså inte fallet. Även om annonserna påminde lite om varandra så var innehållet inte alls det samma. Enligt dom anställda på tidningen så var de två dödsannonserna nödvändiga eftersom de två kvinnorna båda ville att dom skulle vara med. Därför sa tidningen ja till dom.

Lägg märke till att flickvännen inte säger någonting om hans fru. Detta är verkligen inte något man ser varje dag.

Dela artikeln med dina vänner så dom också får läsa detta!Dela på Facebook


Taggar:   Övrigt