Den fascinerande sanningen om mannen med två penisar
Dela på Facebook

För två år sedan tog en bisexuell man ett kliv in i rampljuset när han identifierade sig själv som 'Double Dick Dude'. Han började svara öppet på frågor på Reddit AMA - om hans tillstånd, diphallia, som innefattar att han har fötts med två fungerande penisar.

Diphallia drabbar drygt 1 på 5,5 miljoner personer i världen, så det är riktigt svårt att finna någon, speciellt någon som är så öppen med det som Double Dick Dude.

”Då jag haft två penisar hela mit liv så kan jag inte göra annat än att föreställa mig hur livet med en hade varit. När jag kollar ner på dem tänker jag 'Det skulle se så konstigt ut om jag bara hade en'. Sen fick AMA mig att ändra mitt perspektiv. Men jag skulle aldrig kunna ta bort en”.

Han har valt att hålla sin identitet hemlig tills vidare men är samtidigt väldigt öppen och berättar gärna om sitt liv. Men det var tydligen inte alltid så enkelt. I en intervju med BBC Newsbeat berättade han om hur det var att växa upp med två penisar. Hans föräldrar sa åt honom att hålla det hemligt och inte berätta för de andra barnen i skolan. Först trodde han att han skulle hålla det hemligt så att de andra barnen inte mådde dåligt för att de bara hade en penis, men när han blev tonåring insåg han att det var han som blev retad för att vara annorlunda.

Han berättar att han funderade på att genomföra en operation under gymnasietiden, för att ta bort den ena penisen, men ångrade sig i sista stund då han kände att det var en del av honom och det störde honom aldrig.

Även om han håller sin identitet hemlig svarar han även mer än gärna på frågor, både på hans twitter konto och i diverse intervjuer. Han har även släppt en bok som heter 'Dobule Header: My life with Two Penises'.

I sin bok avslöjar han detaljer om sitt sexliv, hur svårt det var att växa upp med två penisar till idag, då han är mer än nöjd med sin kropp.Dela på Facebook