Den okända mannen tafsade henne på rumpan – nu sprids bilden på hennes mästerliga hämnd
Dela på Facebook

Vi har alla hört om de tragiska historierna förut. Om hur någon kvinna i sin närhet blivit tafsad på. Allt för många kvinnor har varit med om det. Kvällen brukar börja med att man i baren fått en drink som varit drogad och helt plötsligt blivit provocerat tafsad på av killar. Oftast kommer killarna undan ostraffat, men när 32-åriga Krystal från Arizona var med om detta lär hon inte denna man komma undan ostraffat!

När hon kände den främmande mannens hand på sin rumpa, utan tillåtelse så blev hon förbannad, på riktigt!

Istället för att försöka gå därifrån vände hon sig om och tog ett hårt och stadigt grepp runt mannens arm. Inom bara några sekunders spelrum hade hon släpat ut mannen ut från krogen och ner över gatan.

Under tiden som hon släpade ut mannen hade han försökt att ta sig ur greppet och puttat in henne i en vägg, men Krystal höll ett så hårt grepp att mannen inte klarade av det.

Hon fick senare hjälp av några förbipasserande som ryckts in i dramat. Hon bad de att tillkalla polis medan hon höll hårt kvar i mannen.

Det roliga med den här historien är att Krystal passade även på att ta en bild på mannen som hon senare publicerade på Twitter med texten:

"Den här killen tog mig på rumpan. Jag drog ut honom i ett stryptag, han slog in mig i en vägg. Och sen grät han som ett barn när han blev arresterad."

Bilden har nu väckt starka reaktioner och i skrivande stund fått över 500 000 gillamarkeringar och delats över 100 000 gånger.

Vad tycker du? Gjorde Krystal rätt eller tog hon i för mycket?Dela på Facebook


Taggar:   Övrigt Humor