Den tioåriga flickan får hela publiken att häpnas med ett magisk framträdande
Dela på Facebook

På en uppvisning vid Killard house school kliver den tioåriga flickan Kaylee Rodgers fram och skapar magi. Hon tar ton till Leonard Cohens odödliga låt Hallelujah, och som hon gör det! Klippet har uppmärksammats runt om i värlen och så fort du lyssnar så kommer du förstå varför.

Kaylee Rodgers brottas med både autism och ADHD, och även om det såklart måste var jobbigt ibland så har det såklart också sina fördelar. Något som tydligt framgår i klippet, hon har nämligen en osannolikt skarp förmåga att fånga upp leverera känslosamma toner.

– Hon har alltid älskat att sjunga, men det är först sedan hon började på Killard House School som hon verkligen hittat in i sitt sjungade, säger Kayless mamma Tracy Rodgers till BBC.

Kaylee var väldigt blyg när hon först började skolan och hon vågade inte alls sjunga eller prata framför klassen. Det här betyder såklart att det är ett extra stort steg för henne att våga uppträda inför både elever föräldrar och lärare. Skolans rektor, Colin Millar, säger i ett uttalande till ITV att: “Hon ville inte läsa högt inför klassen, så att stå och framträda inför en stor publik är fantastiskt. Det är en stor grej för henne”.

Men när det kommer till kritan så är det viktigaste och bästa med det här såklart framträdandet i sig själv. Lyssna själv på den här fantastiska lilla ängeln.

Dela klippet med dina vänner om du tycker det är lika bra som vi gör!Dela på Facebook