Denna goda juice förebygger cancer, rengör tarmarna och skyddar levern!
Dela på Facebook

Hur ofta äter du betor? Faktum är att betor är helt fantastiska för kroppen eftersom dom innehåller en massa nyttiga saker för din kropp. Genom att få i dig av det så kan du förebygga cancer men också rengöra tarmar och lever. Idag är det inte helt ovanligt att vi stoppar i oss alldeles för mycket dåliga saker. Men då gäller det också att man hjälper kroppen att rensa och få i sig bra saker som kompenserar för allt det dåliga. Men det kan vara svårt att hitta någon ingrediens som har mycket bra i sig, därför är betor så otroligt bra för dig och din hälsa.

När du får se vilka underverk betor kan göra för kroppen så kommer du definitivt vilja dricka detta i fortsättningen. Dessutom är juicen du ska få lära dig att göra mycket god - hur bra är inte det?

Betor kan ge lever och tarmar en ordentlig detox, dom kan förebygga cancer, dom är bra för matsmältningen och kan ge dig lägre blodtryck! Med andra ord är dom bra på många olika saker vilket du kommer märka när du får det i dig. Genom att göra en god och hälsosam juice bestående av just betor kommer du få en mycket bättre hälsa framöver. I videoklippet får du lära dig hur du göra denna enkla juice på bara några minuter. När du väl börjat med denna kommer du aldrig vilja sluta!

Glöm inte att DELA detta med dina vänner!

Se videoklippet här under:Dela på Facebook


Taggar:   Övrigt