Denna vanliga dryck förstör benen och innehåller cancerframkallande kemikalier!
Dela på Facebook

Det finns mycket som vi äter och dricker som vi samtidigt vet inte är bra för oss. Men trots att vi hör olika varningar så fortsätter vi ändå att stoppa i oss sådant som är skadligt.
Ofta är anledningen att vi gillar att något är sött eller smakar gott, och då bryr vi inte oss om vad det egentligen innehåller. Just läsk är en av dessa saker. Man kan köpa det överallt men det är inte alls bra för kroppen. Dom som läsk varje dag eller mycket ofta tillhör dom som är den så kallade farozonen. Det är många saker i din kropp som påverkas negativt varje gång du dricker läsk. Och det är inte bara dina tänder som förstörs.

Läsk innehåller även cancerframkallande ämnen. Främst genom den konstgjorda färgen som finns för att ge drycken en speciell färg - exempelvis brun.

Men detta är långt ifrån det enda som läsken ställer till med...

Du drabbas även av en massa andra negativa saker när du dricker den söta drycken. Att gå upp i vikt och få karies tillhör också det normala. Men det finns även andra hemska grejer som man ökar risken för att drabbas av. Benskörhet och diabetes blir allt vanligare för dom som dricker läsk, detta är därför något man bör ha i åtanke varje gång man tar en klunk av sin favoritläsk.

Du kan se mer om hur du förstör kroppen varje gång du dricker läsk, i videoklippet här under.

Dela detta med någon du vet får i sig alldeles för mycket socker!

Se videoklippet här under:Dela på Facebook


Taggar:   Övrigt