Det briljanta knepet du måste prova för att aldrig bli av med resväskan
Dela på Facebook

Visst kan det känns oroligt när man är ute och reser och behöver lägga ifrån sig sin väska. Det kan vara på tåget eller på bussen där andra resenärer stiger av och på om vartannat, och det är en lättnad varje gång man ser att ens väska är kvar. Men allt för ofta händer det även att resenärer förlorat sitt bagage och man har då ingen aning om vem som tagit det.

Det samma gäller flygningar, många gånger tar folk fel på väskor då många av dem ser likadana ut så det gäller att ha en väska som sticker ut, en väska som du känner igen direkt – men även en väska som ingen annan skulle röra.

Att knyta ett litet band runt väskan är inte svaret, du behöver gå ett steg längre, som den okända mannen på flygplatsen gjort.

Genom Facebook sidan 'Sick Chirpse' kan vi se att de publicerat en bild på en man som sitter och väntar på flygplatsen. Det han har gjort med sin väska är ju helt briljant!

All cred till mannen som har specialdesignat en väska med sitt egna porträtt på!
Nu kommer ingen varken kunna ta fel av misstag eller vara så fräck att man medvetet tar någons väska som identifierar sig själv! Vad säger du? Hade du också velat specialdesigna en egen resväska med ett motiv som är speciellt för just dig?

Dela gärna det briljanta knepet med dina vänner!Dela på Facebook