Det finns fem stadier av kärlek, men nästan alla par fastnar vid det tredje!
Dela på Facebook

Att uppleva kärlek är väl något av det finaste med att leva. Att både få ge och ta emot kärlek är något man bara förstår när man själv varit med om det. Men när man blir tillsammans med någon i en relation så brukar man säga att det finns fem stadier av kärlek, men nästan alla par fastnar vid det tredje. Du ska därför nu få reda på hur du kan undvika detta vanliga problem och istället bygga en bra och stabil relation med personen du tycker allra bäst om.

I det första stadiet har ni precis träffats och ni svävar på små moln av lycka. Ni trivs i varandras sällskap och när ni inte är tillsammans så bara längtar ni tills att träffas igen. Ni skriver mängder av SMS till varandra när ni inte spenderar tid ihop och allt ni kan tänka på är nästa gång ni ses. Detta är en tid av glädje, spänning och förväntan.

Nästa stadie är besvikelse. Nu börjar den starka lyckan och kärleken ni kände i början börjar avta. Ni kanske börjar reta er på småsaker hos varandra och ifrågasätter om detta verkligen är rätt person för er att dela livet med. Du kanske känner att du vill ha en paus från den andra och allting känns bara konstigt och du vet varken ut eller in.

Se resten av alla steg och problemet nästan alla gör i en relation i videoklippet här under.

Glöm inte att DELA detta med dina vänner.

Se mer i videoklippet här under:Dela på Facebook


Taggar:   Övrigt