Det gamla hemsökta huset ska komma att ändra systrarnas liv totalt - Skatterna som hittats i det hemsökta huset är ofantliga!
Dela på Facebook

3 mil utan för Wisconsin, USA ligger gården. En gård som gått i generationer. Huset byggdes under tidigt 1800-tal och har sedan dess gått i arv. År 1946 flyttade den sista familjen från huset och sen dess har det stått tomt.

"Var det inte för brevet där det stod att vi var tvungen att riva byggnaden hade vi aldrig vetat om att gården ens existerade" - Säger Carolin, en utav de båda systrarna som nu har fått ärva stället.

Efter att ha åkt ut till gården märkte de något som skulle komma att förändra hela deras framtida liv. Inuti huset fanns det skatter, stora skatter.

I en av koffertarna som hittades i en av garderoberna fanns det gamla släktklenoder och guld värt över 1 miljon dollar, motsvarande 8 500 000 svenska kronor.

Inte nog med detta.


Under en utav sängarna i det stora sovrummet hittade även pappersbevis på att släkten tidigare har ägt en massa mark. Flera hektar skog som det nu byggt fabriker över. Enligt advokatbyrån som nu systrarna vänt sig till ska det inte vara några problem att kräva stora summor från de kommersiella fabrikerna som byggt sina stora fort på deras mark.

Enligt uppgifter ska de kunna kräva storbolagen på över 2 miljoner dollar. Vad detta motsvarar i svenska kronor kan du nog enkelt räkna ut själv.

Så vad ska de båda systrarna göra med skatterna?

"Just nu är vi båda i stor chock, vi har inga stora tillgångar idag och har under de senaste 2 åren spenderat alla våra sparpengar på kusinen Julia som insjuknat i cancer."

"De få pengar vi får över går direkt till henne" - Fortsätter den andra systern.

Vad de nu vill göra är att försöka få allt till salu och glömma huset. De hade ingen tidigare god relation med deras biologiska föräldrar då de båda hamnat på barnhem vid tidig ålder. Därför vill de helst bara få ut alla pengar och glömma allt dåligt som varit tidigare.

Tyckte du att denna historia var intressant? - Glöm då inte att dela den med dina vänner på Facebook.Dela på Facebook