Det här händer med kroppen när du slutar träna - Herregud!:
Dela på Facebook

Vi är många som försöker träna regelbundet för att få en bra hälsa och må bättre. Men träningen går ofta i perioder. Man tränar kanske i någon månad och sedan så har man ett uppehåll på några veckor.
Har du någon gång funderat på vad som egentligen händer i kroppen när du slutar träna? Det som händer är faktiskt helt galet och man får sig verkligen en tankeställare när man får reda på sanningen.

Att först träna mycket och sen bara sluta kan innebära mycket för din kropp och hälsa. Det innebär inte bara att muskelmassan minskar och att du får sämre kondition, det händer även så mycket mer man inte hade en aning om.

Du kommer garanterat också får en chock när du får reda på vad som egentligen händer på insidan av din kropp när du slutar gå och träna.

Man brukar rekommendera att man ska träna 2-3 gånger i veckan för att må som bäst. Och gör du detta regelbundet en period så mår du ofta väldigt bra och mycket positivt händer inuti dig. Men när du en dag bestämmer dig för att sluta och inte längre tränar mer, det är då det börjar hända märkliga saker i kroppen.

I videoklippet här under får du reda på allting som händer när du slutar träna.

Tyckte du detta var intressant? Dela då gärna det med dina vänner.

Se mer i videoklippet här nedan:Dela på Facebook


Taggar:   Övrigt