Dom hittade barnet utsvulten på barnhemmet. Men se hur han ser ut idag!
Dela på Facebook

Det är alltid lika hemskt när man hör om barn som far illa. Barn ska få vara just barn och inget annat. Alla barn förtjänar en bra och lycklig första tid i livet med sina föräldrar. Men tyvärr är det långt ifrån alla som just får uppleva detta. En person som ville göra skillnad för ett barn som farit ordentligt illa var Priscilla Morse från Tennessee i USA. En dag såg hon en artikel som handlade om en undernärd och utsvulten pojke man hade hittat på ett barnhem i Bulgarien. Hon kände direkt att hon ville hjälpa pojken.

Pojken som heter Ryan hittades på barnhemmet när han var åtta år. Men när man ser hans spinkiga och undernärda kropp ser han ut som ett litet spädbarn.

Priscilla bestämde sig för att hjälpa pojken och pratade med sin man om det hela. Han var lika bestämd på att dom tillsammans skulle ge honom ett nytt och bättre liv!

Eftersom pojken var så undernärd var han också döende. Så om hjälpen hade kommit några dagar senare hade det kunnat vara försent. Paret hade redan en sjuk dotter sedan tidigare, så dom visste verkligen vad dom gav sig in på. Men trots detta ville dom hjälpa mer än något annat.

När man får se hur den tidigare svårt sjuka pojken ser ut idag, tror man knappt att det är samma person. Det är verkligen en helt fantastisk förändring han har genomgått. Och tänk vilket fantastiskt liv han nu har fått.

Se allting i videoklippet här under och glöm inte att DELA detta med dina vänner.

Se videoklippet här nedan:Dela på Facebook


Taggar:   Övrigt