Dottern mobbade sina klasskamrater – Då hämnas mamman och ger henne en läxa för livet




Dela på Facebook

Mobbning kommer i olika slags former både under vuxenlivet och under skolgången, den som självt varit med om det vet att det kan bli outhärdligt efter ett tag.
Oftas börjar det redan i skolan vilket leder till att de utsatta förlorar sin självkänsla även upp i vuxen ålder. Som förälder till offret eller mobbaren kan det vara väldigt svårt att veta hur man ska hantera situationen, men föräldrarna till Kaylee visste direkt vad som behövde göras.

- Vi tänkte att om hon får sätta sig in i de andras situation kanske hon börjar känna empati för dem, säger mamman som ville förändra dotterns beteende en gång för alla.

Kaylee går i fjärde klass och har utsett sig själv till fashionista. Att hon har ett stort intresse för mode och kläder har inte undgått hennes föräldrar, men att hon gick så långt att hon mobbade sina klasskamrater för deras val av kläder var droppen.
Mamman fick en dag ett samtal från skolan om att Kaylee mobbade sina klasskamrater för att de inte hade lika fina kläder som henne. En flicka mådde så dåligt att hon inte en kom till skolan mer.

- Vi var chockade, berättar mamman och tillägger ”vi bestämde att hon ska ligga som hon bäddat. Hon behöver veta att man inte beter sig så här”.

Mamman tog med sig Kaylee på en shoppingrunda och sa åt henne att välja ut de absolut fulaste kläder hon kunde hitta. Till Kaylees förvåning gick mamman sen och betalade för alla kläder. Dagen efter tvingade föräldrarna Kaylee att sätta på sig de nya fula kläderna till skolan.

När Kaylee kom till skolan blev hon genast retad av de andra klasskamraterna. Hon säger att det var hemskt att komma till skolan och känna sig ful men erkänner dock att hon lärt sig en läxa och hade inte velat att hennes föräldrar reagerat annorlunda. Hon bad sina klasskamrater om ursäkt och har även blivit vän med flickan som hon mobbade allra mest.

Se gärna videon där mamma och Kaylee berättar sin version.



Dela på Facebook