Drönaren flyger över fängelset - det kameran fångar chockar nu en hel värld!
Dela på Facebook

Ofta när man tänker på ett fängelse så förknippar man det med hög säkerhet eftersom dom intagna inte ska kunna ta sig ut. Den senaste tiden har flera fängelse i USA märkt att det förekommit mycket droger och knark som på något sätt smugglats in. Till en början kunde dom inte förstå hur det var möjligt eftersom det är noggranna kontroller på alla som är på besök.

Men så en dag såg dom hur det hela låg till. Dom kriminella använde nämligen drönare för att flyga in över staket och lämna över drogerna. Man såg även att vapen ibland kunde flygas in och lämnas hos fångarna.

När man får se detta med egna ögon tror man knappt att det är sant. Du kommer garanterat också bli chockad när du ser vad som händer.

Ett flertal drönare har också störtat inne på rastgårdarna. Man hittade exempelvis en som transporterade drogen metamfetamin.

Många politiker i USA vill förbjuda drönare i luften över fängelset. Men på grund av stränga regler så har dom svårt att få igenom förbudet.
Så tills vidare är det fritt fram för folk att smuggla in droger med drönare till dom intagna - men man hoppas att detta ska upphöra inom kort.

Tyckte du också att denna artikeln var intressant? Dela då gärna den med dina vänner.

Se videoklippet här under:Dela på Facebook


Taggar:   Övrigt