Du har det i kryddhyllan – men ingen vet att det får dig att tappa vikt direkt! HERREGUD!
Dela på Facebook

Vi är många som är överviktiga och önskar att tappa vikt. Men som alltid med viktnedgång är det inte det lättaste.
Faktum är att halva Sverige har övervikt eller fetma i någon form, vilket är väldigt mycket.
När man ska tappa vikt får man använda sig att flera smarta knep för att göra processen lättare, och vi har nu ett riktigt bra tips för dig.

En krydda som i princip alla har i kryddhyllan, har visat sig att vara en riktigt bra fettförbrännare. Men väldigt få vet om detta hemliga knep!

Det handlar om ”drottningen av kryddor” som hjälper till att öka kroppens fettförbränning. Vilken krydda kan det då vara?

Jo, det är kardemumma vi syftar på. Förutom att öka förbränningen i kroppen kan den också hjälpa dig om du upplever trötthet, magbesvär och dålig andedräkt.

Om du äter kardemumma ökar ämnesomsättningen, vilket i sin tur ökar fettförbränningen . Kryddan utlöser också utsöndring av galla, som hjälper kroppen att bryta ner fett i snabbare takt.
Det kan vara överflödig vätska som är orsaken till dina dom extra kilon du vill få bort. Då gör kryddor som kardemumma underverk eftersom det minskar vätskan i kroppen.

Men hur ska du då få i dig kardemumman? Ett bra sätt är att göra en god kopp örtte med kardemumma. Eller varför inte en fruktsmoothie med krossade kardemummafrö?
Det är bara fantasin som sätter gränser.

Dela artikeln så dina vänner också får reda på fördelarna med att äta kardemumma!

Se videoklippet här nedan:Dela på Facebook


Taggar:   Övrigt