Du kommer aldrig kunna gissa rätt ålder på den här hunken
Dela på Facebook

Modellen från Singapore skrattar åldern rakt i ansiktet. Med sin vältränade kropp och lena hy kan han lätt tas miste för att vara i tjuoårsåldern, eller vad säger du?

Chuando Tan har fått rejält med uppmärksamhet sedan bilderna på hans vältränade kropp spred sig över internet. På hans Instagram konto visar han gärna upp nytagna selfies, och man kan ju inte annat än att hålla med om att han ser bra ut, men vi höll på att trilla av stolen när vi fick höra hans ålder!

Med magrutor så hårda att man kan riva ost på dom trodde vi att Chuando Tan var närmare 25 år men sanningen är att han faktiskt redan fyllt 50 i år!

Född och uppvuxten i Singapore började Chuando sin karriär som modell men har på senare år ställt sig bakom kameran och arbetar nu istället som fotograf. Han har slagit sig ihop med sin kollega Frey och duon stöttar varandra både i arbete och en hälsosam livsstil.

”Jag tror att det är otroligt viktigt att vara hälsosam, det ger dig fler möjligheter i livet! Därför börjar vi ofta vår dag med ett träningspass, innan vi gör någonting annat.”
Han tilläger även att han inte duschar för tidigt eller sent på dagen och älskar starkt kyckling.
Ett hårt träningspass, kryddstark mat och inte allt för sen dusch kanske är hemligheten till evig ungdom?Dela på Facebook