Du kommer inte tro dina ögon när du får se vad mamman gjorde mot sina barn
Dela på Facebook

Varje sommar rapporteras det världen över att både små barn och djur sitter inlåsta på en parkeringsplats medan deras föräldrar / ägare är inne och handlar.

Att lämna någon i en varm bild mitt på dagen kan för många tyckas vara helt oacceptabelt men ändå rapporteras det att över 40 barn dör varje år, endast i USA, på grund av att de har blivit lämnade i en het bil.

För ett par veckor sedan häktades Cynthia Marie Randolph, 24, som hade lämnat kvar sina två små barn, en 2 årig flicka och en 16 månaders pojke i en stekande het bil i Texas. Cynthia själv påstod att de två syskonen hade suttit och lekt när hon plötsligt upptäckte att de var borta.

Mamman gick runt och letade efter dem i över en halvtimme, tillslut hittade hon sina två barn som satt i bilen. Hon slog sönder rutan i hopp om att rädda dem men tyvärr var det alldeles för sent.

Historien håller dock inte i rätten, som även kommit att ändra sig under tidens gång.

Nu kan polisen fastslå att kvinnan sagt till sina barn att gå ur bilen varpå de inte ville gå ut. Cynthia hade då lämnat kvar sina barn, låst bilen och gått i väg för att röka marijuana.
Tvåbarnsmamman hade somnat till och vaknade inte förräns 3 timmar senare, då klockan nästan var 4 på eftermiddagen, just när solen står som högst på himlen och luften är som varmast i Texas.

När sanningen kom fram ville tydligen Cynthia lära sin dotter en läxa och trodde att hon skulle lyckas ta sig ut ur bilen på egen hand.
När mamman sedan insett vad hon gjort slog hon sönder rutan så att det skulle se ut som en olyckshändelse. Hon hade sedan larmat polisen som kom till platsen runt 4 på eftermiddagen den 26 maj 2017. När polisen kom till platsen var temperaturen 35 grader utomhus.

Det gick tyvärr inte att rädda liven på de två små barnen som hade avlidit en halvtimme innan polisen hann komma fram. Cynthia Randolph sitter fortfarande häktat och väntar på sin dom. Det ser ut som att hon kommer att dömas för två brott, ett för vardera barn säger polisen som är involverad i fallet.Dela på Facebook