Efter 13 år i fosterhem ville den unge mannen bli adopterad av det amerikanska paret
Dela på Facebook

Det är inte ofta man hör att en 18 åring adopteras, detta kan nog vara första gången. Själva processen i sig kan dra ut på tiden rejält men när man är 18 år och anses vara vuxen ser situationen annorlunda ut. Den unga mannen Carson kunde tala för sig själv och hans högsta önskan var att tillhöra en familj.

När Carson bara var tre år tog hans mamma livet av sig och han hamnade i ett fosterhem.
Sedan 3 års ålder flyttade Carson mellan olika hem men det blev aldrig långvarigt, tills han äntligen fick lov att bo tillsammans med sin pappa, han var då 8 år gammal. Dessvärre klarade pappan inte av att ta hand om varken sig själv eller sin son och det slutade med att han var hemlös i hela 3 år.
Efter att den unga amerikanaren spenderat hela 13 år i olika fosterhem kunde han äntligen få ett riktigt hem.

Det var under 2014 som livet tog sig en rejäl vändning för Carson. Paret Tex och Renee Petersen lät den unge mannen flytta in hos dem och behandlade honom som en son från första stund.

”Dom var kärleksfulla, det var en kristen familj och dom gav aldrig upp. Vi gjorde jämt saker tillsammans och de kallade mig för deras son. De presenterade mig som deras son för alla vi träffade, dom sa aldrig fosterbarn. Det var en härlig känsla att känna sig älskad och uppskattad.”

Efter två år som en familj frågade Carson en dag om dom ville adoptera honom. Pappa Tex säger att det var självklart att dom skulle göra det, om det var det han ville.

”Grejen var att han viste att det här var hans hem och om han någonsin ville att vi skulle adoptera honom så sa vi att vi kommer göra det. Personligen känner jag ingen skillnad före och efter adoptionen, jag såg honom som en son från första stund.”

Den 30:de juni var allt pappersarbete klart och adoptionen gick igenom. Carson fick i 18 års ålder äntligen både ett hem, föräldrar och ett helt nytt liv.

”Jag började gråta för jag var så glad att jag äntligen kunde släppa mitt förflutna och börja om från och med idag.. det är ett tecken på att mitt gamla liv nu är över och äntligen har jag en familj och ett hem för alltid."
Föräldrarna Tex och Renee var lika lyckliga dom och berättar vilken godhjärtad person Carson är samt att de mer än gärna vill att han ska vara en del av familjen.

Vi är riktigt glada för att denna unga man äntligen fick ett hem och känner sig älskad av sin nya familj. Det är nog inte många som skulle välja att adoptera någon vid 18 års ålder.
Tror du att du skulle kunna adoptera ett barn i framtiden? Och skulle åldern på barnet spela någon roll för dig?Dela på Facebook