Efter år av pojkvännens hån fick hon nog - se hämnden som chockar världen
Dela på Facebook

Alvina Rayne, en trebarnsmamma från Philadelphia, var mesta delen av sitt liv normalviktig. Men efter att hon träffade sin nya pojkvän började problemen: pojkvännen utsatte henne ständigt för verbal misshandel, och kallade henne saker som "värdelös" och "fet skitkärring".

Alvina gick in i en depression och började äta snabbmat och annat onyttigt för att hantera pojkvännens attacker. Hon vågade inte lämna sin pojkvän, som intalade henne att hon aldrig skulle hitta en annan man.

Hennes hälsa var snart i fara: hon vägde över 125 kilo och led av högt blodtryck, ångestattacker, och riskerade att få diabetes. Hon äventyrade inte bara sin egen hälsa, utan sina barns, som var beroende av henne. Till slut insåg Alvina att något måste ändras.

Hon lyckades ta sig ur det destruktiva förhållandet och började träna i kombination med en diet låg på kolhydrater. Pojkvännens hån blev till en motivation för henne - hon ville bevisa att han hade fel när han sa att ingen ville ha henne. Träningen lönade sig och hon tappade hela 60 kg!

Under en shoppingtur träffade hon sin expojkvän, som minst sagt blev chockad över förändringen. Det tog inte lång tid innan han ringde och försökte få tillbaka henne. "Jag tycker du har blivit så vacker", sa han bland annat. "Det kommer aldrig i livet att hända", var hennes bitska svar.

Alvina är nu lyckligt gift med en man vid namn Sasha, som behandlar henne som hon förtjänar. Den historien bevisar att bara du och ingen annan har makt över din kropp och din egna lycka! Dela historien med dina vänner för att inspirera dem med!Dela på Facebook